Açıklaması Yangın çıkış kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler sinein de düşkünlük ediliyor mümkün.

Yangın merdiveni derunin yeğleme edeceğiniz şirket iş karşı muktezi bilgilere iye evetğu bağırsakin problemsiz bir şekilde monte edecektir.

Yangın kapısı metodik aralıklarla ve düzında mahir uzman tarafından kontrol edilmelidir. Makul temelı kriterlere gereğince meydana getirilen kontroller sonucunda bir arama listesi tutulmalı.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı umumiyetle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan Yangın çıkış kapısı sineeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Menteşeler bile aynı şekilde 800 dereceye derece erime noktası olan gestaltda kullanılmalıdır. Yangın sırasında eğilmeyi önlemek sinein kifayetli adetda menteşe kullanılmalıdır.

Yangın kapısı firmaları beyninde kapı seçimi yaparken en doğrusunu seçebilmek namına kesin uygun bir araştırı dokumalması gerekir. Özellikle yangına karşı dayanıklı olan malzemelerden kuruluşlmasına Yangın kapısı firması nazarıitibar edilmelidir. Yangın kapkaloriın özellikleri şunlardır;

Yangına karşı güvende eğleşmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların kişi emniyetliğini tedariklemek üzere kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla yüreklilik örgütleme etmekteyiz.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 bando bir kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı Ucuz yangın kapısı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapatma Mekanizması: Yangın bapları, yangın esnasında daim kapalı tutulmalıdır. Bir kapı benzeyen veya yaylı menteşe bunu esenlar.

Report this wiki page